MINDEN ISMERŐSE IRIGYELNI FOGJA!

A bejárati ajtó a legfontosabb, és a legnagyobb használati terhelésnek kitett nyílászáró. Használati gyakorisága, összehasonlíthatatlanul nagyobb, mint az ablakoké. A bejárati ajtókat érheti a legtöbb olyan behatás, ami gyengítheti, rongálhatja állagát. És a biztonságról még nem is beszéltünk!
 
Bejárati ajtóink MABISZ által bevizsgált és elfogadott termékek. Alapfelszereltséghez tartozik:
  • hőhídmentes alumínium küszöb,
  • horgonyzott zártszelvény merevítő,
  • 2 csapos 2 görgős biztonsági zár,
  • a kritikus szélességi tartományban sarokmerevítővel kerülnek szerelésre.
 
Elengedhetetlen a megbízhatóság, a stabilitás és a hosszú élettartam. És nem utolsó sorban, fontos a bejárati ajtó esztétikus megjelenése is, hisz az ajtó, házának központi eleme.

Ezen közlekednek nap-mint nap családtagjai, vendégei.

A PREMIUM PLASTIC termékskálájából az egyszerű formáktól a legmodernebb design-ig válogathat. Válasszon ajtóink közül, ha hosszú éveken, évtizedeken keresztül elnyűhetetlen, a házának szerves részét képező bejáratot szeretne. Minden ismerőse irigyelni fogja!
 
Bármilyen alapanyag mellett dönt valaki, fontos, hogy a választott ajtó esztétikailag harmonikusan illeszkedjen az adott helység, a lakás, a lakók stílusához. Kínálatunkban megtalálható műanyag és alumínium kültéri, illetve fa beltéri ajtók.

Műanyag ajtó

A műanyag ajtó kiváló hőszigeteléssel rendelkezik, légmentesen zár, valamint egyszerű és könnyen tisztán tartható. Nagy előnye a fa ajtóval szemben, hogy a műanyag ajtó nem igényel rendszeres és költséges felületkezelést.

Alumínium ajtó

Nyugat Európában nagyon elterjedt, hogy az ablakok alapanyagától függetlenül a bejárati ajtókat alumíniumból rendelik. Társasház építéskor nem is jöhet számításba más bejárati ajtó. mint az alumínium. Nem véletlenül! Itthon is arra bátorítunk minden érdeklődőt, hogy fontolja meg az alumínium bejárati ajtó lehetőségét.

Fa beltéri ajtó

 

Feltöltés alatt

Díszpanel

A Premium Plastic panel választékában egyaránt megtalálhatóak a közkedvelt hagyományos S-Line panelek, és a prémium minőségű GAVA Plast futurisztikus típusai is.
 
Széles palettánkban a hagyományos formákon túl a modern vonalvezetés (Inox betétek), valamint az egyedi üvegezés is megtalálható fazetázzott vagy katedrál üvegezésű panelekke.

Díszpanel alapanyag

Műanyag
HPL
Alumínium