PÁRKÁNYOK

A minden szempontból kifogástalan végső összkép megjelenése megkívánja, hogy a nyílászárókhoz tartozó kiegészítőket is gondosan megválogassuk. Fontos, hogy a ezek az elemek harmonikusan egészítsék ki a prémium minőségű termékeinket és szolgáltatásainkat.
A párkányok nem csak az épület díszítő elemeiként szolgálnak. Esztétikus megjelenésük mellett szerkezeti funkcióval is rendelkeznek.

Műanyag könyöklők

20 mm vastagságú, kamrás, kemény PVC alapanyagú ablakkönyöklőink fóliabevonattal ellátva fehér, márvány, illetve fautánzatú színekben kaphatók. UV-stabilak, hő- és fényállósággal rendelkeznek., a háztartásban használatos tisztítószerekkel könnyen tisztíthatók.

Alumínium párkányok

Kültéri alkalmazásra a legtartósabb és legmegbízhatóbb megoldás.
Színterezett felületkezelésnek köszönhetően jó ellenálló képességgel bírnak a környezeti hatásokkal szemben. Alacsony hőmozgással rendelkeznek,  így  akár 6 m hosszúságig sem szükséges dilatációs rés képzése.
Igazodva a nyílászáró színéhez a RAL színskála bármilyen színében rendelhető. Igényes megrendelőink számára faerezetű fóliával is tudjuk szállítani.