Ami igazán lényeges…

Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan. Nincs ez másképp a nyílászáróknál sem!

A PVC alapanyagának összetétele, ólom helyett használt  CaZn stabilizátor aránya,  megfelelő szélességű légkamra, a külső, vagy a légkamrákat elválasztó falak vastagsága, vagy a merevítő vasak kellő erőssége, mind láthatatlan és elengedhetetlenül fontos tényezők. Ezek különböztetik meg a kommersz terméket a prémium minőségtől!

Ajtók, ablakok

Nagy hangsúlyt fektetünk rá, hogy kizárólag csak olyan műanyag nyílászárókat gyártsunk, amelyek kielégítik a legigényesebb ügyfél elvárásait is.

Mércénk a Schüco által elvárt és diktált világszínvonal, és az a gyártói és kereskedői tisztesség, melynek köszönhetően érvényesülünk a nyílászáró piacon. 

Toló-bukó, emelő-toló erkélyajtók

A műanyag emelő-toló ajtók alkalmazásával az egész lakás tágasabbá válik. Olyan különleges megoldásokat tesznek lehetővé, amelyek maximálisan mértékben garantálják nemcsak a kedvező beltéri fényviszonyokat, de az akadálytalan közlekedést is.

Alumínium harmonika ajtók

Legmagasabb szintű funkcionalitás – maximális helytakarékosság! Belső terek részére ugyanúgy alkalmazható, mint kültéri felhasználásra. Az egyes elemeket egyszerűen össze lehet csukni és be lehet tolnia a sarokba. Gyors, kompakt és szinte majdnem teljesen hangtalan.

Garázskapuk

A prémium minőségű műanyag nyílászárók mellé válasszon hasonlóan kiváló minőségű garázskaput. Ön dönt, hogy szekcionált vagy billenő, Euro Wood vagy Hörmann garázskaput választ, vagyde akár hőszigetelt redőnykapu mellett dönt.

Fa beltéri ajtók

Új építésű, igényes otthonok tulajdonosai hazai és Európa vezető beltéri ajtó gyártóinak kínálatából válogathatnak. Igény szerint egy-, és kétszárnyú, illetve a praktikus és trendi fal előtt, vagy falban futó tolóajtó kivitelben is.

Árnyékolástechnika

Redőnyeink nem csak hangulatfokozó dizájnelemek, rengeteg kényelmi extrával, de otthona tökéletes árnyékolástechnikai védőeszköze is. Karakteres vagy visszafogott megjelenésükkel elengedhetetlen termékek, melyek professzionálisan végzik feladatukat. 

Kiegészítők

A minden szempontból kifogástalan végső összkép megjelenése megkívánja, hogy a nyílászárókhoz tartozó kiegészítőket is gondosan megválogassuk. Fontos, hogy ezek az elemek harmonikusan egészítsék ki a prémium minőségű termékeinket és szolgáltatásainkat. Párkányok, könyöklők, rovarhálók, szellőzők.