ÜDVÖZLÖM A PRÉMIUM NYÍLÁSZÁRÓK VILÁGÁBAN!

 

Történetünk

A Vásárló minél jobb minőségű ablakot
szeretne, minél értékarányosabban!

Ezt az egyszerű és természetes igényt elégítjük ki Szegeden, a nyílászáró piacon.
 
 
Hogyan

TAPASZTALATBÓL EREDŐ MINŐSÉG

Hogyan készülnek a prémium minőségű nyílászárók?

A prémium termékek a világ minden táján manufaktúrákban készülnek. Nincs ez másképp nálunk sem, ahol felkészült szakember gárda készíti a Megrendelő nyílászáróit. Minden egyes hozzávaló elemet gondosan ellenőrizünk, és a legmodernebb technológiát ötvözzük a legautentikusabb technikákkal.
 
A jól, és megbízhatóan működő dolgoknak megvannak a maguk szabályszerűségei. Összecsiszolt alkotóelemek, amelyektől minden mozgásba lendül, és hosszú távon működik.

Európa legjobb minőségű alapanyagai a PREMIUM PLASTIC ablakban

Minőségi ablakok gyártása természetesen lehetetlen minőségi alapanyagok használata nélkül.
Tesztek, vizsgálatok, ellenőrzések egész sora
A Schüco termékei számos teszten esnek át. Többek között vizsgálják
  • az anyag szilárdságát
  • a kialakítás pontosságát
  • a felületi tulajdonságait
 
Védjegyünk
Olyan fokú felelősséggel kezeljük a hozzánk beérkezett megrendeléseket, ahogy mi szeretnénk, hogy beszállító partnerink a mi megrendeléseinket kezeljék!
Referencia munkáink és régi megrendelőink véleményei alapján bátran állítom, hogy...
 
Védjegyünk:
  • prémium nyílászárók
  • prémium szolgáltatás
  • személyre szabottság
  • egyediség
  • pontosság
  • megbízhatóság
Talán nem véletlen, hogy lakossági megrendeléseinket eddig gyakorlatilag minimális marketingtevékenységgel, szinte kizárólagosan ajánlások alapján kaptuk. Egykori megrendelőink rendre visszatérnek, hol saját, hol rokoni vagy baráti körük igényeivel, mivel tapasztalatból tudják, hogy számíthatnak ránk. 
 
Sok esetben tervező, kivitelező kollégák kérik segítségünket a tervezés és megvalósítás során, hogy a végeredmény a Megrendelő álmai szerinti tökéletes lehessen.
 
Partnereink, beszállítóink szakkivitelezőként, a SCHÜCO területi képviselőjeként, márkaképviseletként tartanak kapcsolatot velünk. Ez biztosítja a legmodernebb technológiák megismerését, elsajátítását, használatát. Mentor rendszerünk lehetővé teszi, hogy az első egyeztetések, a felmérés, a gyártás előkészítés, beépítés, az átadás folyamán az Ügyfél mindig a saját „mentorára” támaszkodhat.
 
Mindent egy kézből!
 
Teljeskörű szolgáltatást nyújtó cégként, Megrendelőinknek minden szolgáltatást egy kézből kínálunk, annak érdekében hogy a teljes projekt az általam elvárt magas minőségben legyen megvalósítva!
Klasszikus nyílászáró gyártó, forgalmazó és beépítő tevékenység mellett figyelmünket mindig a technológiai újításokra irányítottuk. Ennek köszönhetően Megrendelőinknek első kézből tudunk energiahatékony megoldásokkal szolgálni.
 
 
Önnek csak az idejét kell beruháznia, hogy megismerje termékeinket, ajánlatunkat, minket! Az igényes vásárló tudja: Fontos, hogy döntését minél szélesebb körű információkra  alapozva tegye meg! Bemutató termünkben egy kávé mellett tovább szélesítheti ismeretei határait a végső döntés előtt.
 
Koronázza meg lakását Schüco nyílászárókkal! Keressen minket!
 
Prémium Plastic  Kft.
6725 Szeged, Kálvária sgt. 98.
Tel: 70/ 3636 766

Bemutatótermünk