Konzultálunk tervezőjével, kivitelezőjével.
 
Olyan a kérdésekre is választ kaphat, amelyek az érdeklődés szakaszában még fel sem merülnek Önben.
A mi mércénk a szakképzett építőipari szakemberek - tervezők, mérnökök, kivitelezők – elvárásaihoz való igazodás. Ezt szoktuk meg az elmúlt több mint 20 évben!
 
Szaktanácsadásunk mentor rendszerben működik. Ez biztosítja, hogy az első egyeztetések, a felmérés, a gyártás előkészítés, beépítés, az átadás folyamán az Ügyfél a projekt menedzserre, mint saját mentorára támaszkodhat.
 
Számtalan, meghatározó körülményt figyelembe véve, szakmai indoklással alátámasztva a felmerülő lehetséges megoldások közül segítünk kiválasztani az igényes ügyfelek elvárásainak legmegfelelőbb műszaki megoldásokat.
 
A márka biztosította innovációs megoldások teljes tárházát ismertetjük.
 
Óriási tapasztalatunk van az építőipari szakemberek – mint megrendelők – igényinek ismeretében. Tervezők, mérnökök, kivitelezők akik, nem laikus vásárlók nem véletlen választanak újra és újra minket!
Almát almával vagy almát körtével?
 
Az árajánlatkérő érdeklődő leggyakrabban nem ugyanazokkal a paraméterekkel, technikai adottságokkal és felszereltséggel ellátott nyílászáróról és szolgáltatásokról kap árajánlatot. Ezt két évtizedes tapasztalatból tudjuk. Így Ön „almát kénytelen összehasonlítani a körtével.”
 
Prémium szolgáltatásunk igénybe vételével Ön rengeteg időt spórolhat meg. Az előzetes egyeztetés alkalmával nyújtott szakmai tanácsadás során Ön már az első lépésben szinte mindent tudni fog, amit egy körültekintő és szakértő vásárlónak tudni kell a tervezett nyílászárókról.
 
Több évtizedes tapasztalatunk van az építőipari szakemberek – mint megrendelők – igényinek ismeretében. Tervezők, mérnökök, kivitelezők akik, nem laikus vásárlók, visszatérően minket választanak!
  
Az első egyeztetés során többek között
  • meghallgatjuk az Ön elképzeléseit
  • megismerjük igényeit
  • megismertetjük további lehetőségekkel

Fentiek szerint elkészítjük az árajánlatát, érthető, értékelhető, összehasonlítható módon.

 

MENTOR RENDSZER